Home
  Contact
  Referenties
  Wie zijn wij
  Wat doen wij
 
   Wat doen wij

Sollertia is een onafhankelijk studie- en adviesbureau voor de installatie van speciale technieken binnen de HVAC sector.

Wij verlenen advies voor zowel het vernieuwen van een bestaande HVAC installatie als voor het ontwerpen van een volledig nieuwe installatie. Sollertia analyseert de noden van de klant en ontwerpt, in overleg met de klant, een energie performante installatie volgens zijn/haar budget. We maken een bestek of lastenboek, een meetstaat, schema’s en plannen op die gebruikt zullen worden om een prijsaanvraag in te dienen bij professionele installateurs. Belangrijk hierbij is dat Sollertia volledig onafhankelijk is van leveranciers of installateurs waardoor de belangen van onze klanten centraal staan. Tijdens de uitvoering van de werken kan Sollertia de installateur begeleiden om zich ervan te verzekeren dat er aan alle eisen van de klant voldaan wordt.
Sollertia is gespecialiseerd in het ontwerpen van HVAC installaties (Heating, Ventilation and AirConditioning). Sollertia aanvaardt zowel grote als kleine projecten.
U kan bij ons terecht voor zowel het renoveren van een bestaande installatie als voor het ontwerpen van een nieuwe installatie van:
· een stookplaats met een verwarmingsvermogen van enkele kW tot enkele MW
· ventilatiesystemen van 500 m³/h tot 25.000 m³/h
· koelinstallaties van enkele kW tot enkele MW
en dit voor alle types van gebouwen en constructies. Aansluitend kunnen we ook het ontwerp van de sanitaire installatie aanbieden.
U kan ons contacteren voor een snel en duidelijk advies of voor een volledig in detail uitgewerkt aanbestedingsdossier. Voor meer details in verband met onze tarieven gelieve contact op te nemen.
Sollertia werkt eveneens in onderaanneming voor collega studiebureaus, als ondersteuning voor architecten en bouwfirma’s of kan een tweede opinie geven op een reeds bestaande studie. In dit geval treden we op als externe raadgever of freelance studie ingenieur HVAC.
Sollertia geeft ook advies aan particuliere bouwheren en architecten in de residentiële sector. We bestuderen hierbij de bouwplannen, doen een warmteverliesberekening en geven tips en advies op maat wat betreft isolatie, verwarming, ventilatie en andere technieken in nieuwbouwwoningen.
 
© Studiebureau Sollertia BVBA Salvialaan 37 - 1770 Liedekerke